Ons werk

Interview

Woonzorggroep Samen wilde het personeel graag bedanken met een leuke complimentenvideo. Donography kreeg de kans om samen met hen verschillende cliënten te interviewen om zo de zorgmedewerkers te bedanken.

Dit was echt een boeiende opdracht en we hebben veel inspirerende levenslessen geleerd van de cliënten.

Banner video

Raad Architecten wilden hun website verfraaien met een videobanner. Zo’n videobanner biedt direct een heldere indruk van de bedrijfssfeer en hun kernactiviteiten. Er is een succesvolle samenwerking ontstaan met Raad Architecten, waarbij verschillende videoprojecten zijn gerealiseerd.

De Woonzaken wilde hun online aanwezigheid verbeteren door de landingspagina’s van hun website te verfraaien. Een opvallende en effectieve manier waarop ze dit hebben gedaan, is door elke pagina te verrijken met dynamische banner video. Deze video’s bieden niet alleen een visuele aantrekkingskracht voor bezoekers, maar ze dragen ook bij aan een meer boeiende en interactieve gebruikerservaring.

Wat deze aanpak nog krachtiger maakt, is dat de gecreëerde banner video’s ook gemakkelijk deelbaar zijn op diverse sociale mediaplatforms. Hierdoor kunnen ze niet alleen het websiteverkeer stimuleren, maar ook het merkbereik vergroten door zich te verspreiden via sociale kanalen, waar potentiële klanten zich regelmatig bevinden.

Bruiloft

Bij Donography leggen we met veel plezier de mooiste dag van je leven vast, van sfeervolle momenten gedurende de dag tot het creëren van een volledige reportage met speeches en persoonlijke muziek. We bieden verschillende opties, van één camera tot drie camera’s met een extra cameraman of een fotograaf.