Event & Bruiloft

Een dag om nooit te vergeten

Een eventvideo wordt gebruikt om een editie van een beurs, bruiloft of een feest in beeld te brengen. Het moet een duidelijk cinematisch perspectief hebben van hoge productie waarden. Een aftermovie kan de aandacht van het event vergroten. Laat ons de sfeer, boodschap en inhoud voor u vastleggen.

Heracles Almelo vierde de promotie naar de eredivisie. Voor de club en RTV-OOST mochten wij de drone beelden verzorgen. Hier een korte impressie van wat we die dag gemaakt hebben.

Het is een eer als je van twee mensen hun mooiste dag mag vastleggen. Dit is een verkorte versie van een bruiloftsvideo. Samen met het bruidspaar komen tot een sfeer/gevoel voor de video. Hiermee wordt het echt de video die je als bruidspaar voor ogen hebt.

Iets groots te vieren? Laat het ons vastleggen om het gevoel en sfeer nooit meer te vergeten. In de Zwitsalhal mochten we dit prachtige feest vastleggen. Het werd een combinatie van bombastische muziek, mooie emotionele momenten en vooral heel veel plezier.


Het bedrijf Avia Marees Bestond 100 jaar en dit werd prachtig gevierd. Weer zo’n dag om niet te vergeten en daarom mocht Donography het vastleggen d.m.v. een aftermovie.

Creatieve content , sterke Storytelling, Vernieuwende beelden”.