Bedrijfsvideo

Uw bedrijf in beeld

Een bedrijfsvideo is hét visitekaartje van je bedrijf. Door middel van een bedrijfsvideo kun je namelijk jouw bedrijf op een positieve manier presenteren aan de buitenwereld. De juiste sfeer voor uw bedrijf weergeven kan perfect met een bedrijfsvideo. Laat mij door het maken van de juiste sfeer video uw bedrijf de juiste belichting geven.

Voor het modemerk I’m Dutch verzorgt Donography al geruime tijd met veel plezier en toewijding de content voor de socials en website van het bedrijf. Van Reels tot product fotografie.


Woonzorggroep Samen zocht een oplossing om hun maaltijdverzorging meer onder de aandacht te krijgen bij het personeel. Donography vond de oplossing in een mooie video.

Woonzorggroep Samen starten een wervingscampagne voor de nieuwe zomerwerknemers. Wij verzorgde de oplossing qua content om de nieuwe werknemers enthousiast te maken.


Het Petrus Canisius college te Alkmaar wilde voor hun digitale rondleiding, pakkende content per vakrichting van hun opleidingen. De leerling staat centraal voor het PCC en dat komt naar voren in de video’s. Hoe is het voor een leerling om les te volgen op het PCC en wat houdt het vak precies in? Deze vragen worden beantwoord in deze video’s.

Een greep uit ons werk

Creatieve content , sterke Storytelling, Vernieuwende beelden”.